skip to Main Content
За мен
Евгени Василев

Евгени Василев

Здравейте, казвам се Евгени и имам огромното желание да помогна на ВСЕКИ ОТ ВАС. Щом сте тук, значи имате нужда от помощ, имате нужда да бъдете изслушани, да получите съвет или насока за разрешаване на възникнал казус или проблем.

Всичко, което ще направя ЗА ВАС е напълно безплатно и без никаква корист. Водя се само и единствено от собствено си, лично убеждение, че всеки има право на втори шанс, всяко човешко същество има нужда от подкрепа в някакъв етап от своя живот и развитие. Вярвам, че мога да бъда полезен на ВСЕКИ ОТ ВАС и без колебание ще дам всичко от себе си, посредством своите знания, опит, контакти и умения, за да постигнем, заедно, промяна във ВАШИЯ ЖИВОТ. Водя се от възпитанието, което получих от моята майка – да бъда честен, състрадателен, искрен и оптимист. Винаги да се стремя да споделям успехите си с възможно повече хора и да съм в помощ на всяко човешко същество, което протегне ръка в случай на нужда и отчаяние.

Готов съм да подкрепя всяко уязвимо дете, всяка самотна майка в нужда, всеки възрастен човек и техните семейства. Всеки от нас се нуждае от топлина и подкрепа в тежък момент.
Всеки от нас понякога има нужда от онази живителна сила – прошката и подкрепата на ближния.